Αστέριος Γαβότσης: «Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές του δήμου μας»

Αστέριος Γαβότσης: «Καλή επιτυχία
σε όλους τους μαθητές του δήμου μας»

Τις ευχές του σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου Ωραιοκάστρου που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εκφράζει με μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Είναι ίσως η σημαντικότερη μάχη που έχετε δώσει μέχρι τώρα αλλά παράλληλα και μια από τις πολλές που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Να θυμάστε πάντα πως η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στο στόχο είναι τα στοιχεία που θα αποφέρουν καρπούς και να είστε σίγουροι πως θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον. Καλή επιτυχία και σε όλους τους συνοδοιπόρους σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας, οι οποίοι στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας. Καλή υπομονή, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια νέα αρχή και ένα νέο ταξίδι ξεκινάει», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
γαβοτσης,gavotsis
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.