Ασφαλτόστρωση στην Μουδανίων,κλειστή η μια λωρίδα

Εργασίες ασφαλτόστρωσης από αύριο και μέχρι την Παρασκευή στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον Κ12 μέχρι τη Μαρίνου Αντύπα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Θα είναι κλειστή μία λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα ξεκινούν στις 06:00 και θα ολοκληρώνονται στις 12:00 το μεσημέρι.
Ασφαλτόστρωση
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εργασίες συντήρησης επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, με τον περιορισμό ότι την Παρασκευή οι εργασίες θα ολοκληρωθούν ως τις 12.00? το μεσημέρι ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα εκτελεστούν οι εξής εργασίες:

1) Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ι/Κ Κ13 (Φοίνικας, Καλαμαριά) με κατεύθυνση προς Καλαμαριά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.

2) Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ της οδού Μαρίνου Αντύπα έως τον Α/Κ Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α? και Β?), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.