Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ TOP NEWS Αυξάνεται στους 12 μήνες η θητεία στον στρατό ξηράς

Αυξάνεται στους 12 μήνες η θητεία στον στρατό ξηράς

Αυξάνεται στους 12 μήνες η θητεία στον στρατό ξηράς

Την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στον στρατό ξηράς στους 12 μήνες με νόμο που θα έρθει άμεσα προς ψήφιση, προανήγγειλε με δηλώσεις του από τη Θάσο ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος:

Υπήρχαν φήμες ότι ερχόμαστε να κλείσουμε στρατόπεδα. Συναντήθηκα με αντιπροσωπεία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να απαντήσουμε και στη φημολογία. Κατέστη σαφές ότι όχι απλά δεν κλείνουν στρατόπεδα στον Έβρο, αλλά ενισχύεται το στρατιωτικό προσωπικό.

Όλες οι μονάδες ενσωματώνονται σε παρακείμενους σχηματισμούς. Με τον δεδομένο σχεδιασμό για προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, έλευση περισσότερων στρατευσίμων, από την αύξηση της θητείας στους 12 μήνες που θα γίνει σύντομα και την αύξηση των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών που βγάζουν τους αξιωματικούς στο στρατό ξηράς, την πολεμική αεροπορία και το πολεμικό ναυτικό, είναι δεδομένο ότι θα έρθουν περισσότεροι στον Έβρο να υπηρετήσουν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα