Αυτά είναι τα καταστήματα που κληρώθηκαν για δωρεάν e-shop από τον Ε.Σ.Ω. (βίντεο)

Αυτά είναι τα καταστήματα που κληρώθηκαν για δωρεάν e-shop από τον Ε.Σ.Ω.

Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για ευχές και ευλογία προς το νέο έτος προχώρησε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου κάτω από τις συνθήκες που επιβάλλει η εποχή, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο πάτερ Εμμανουήλ ευλόγησε το Σύλλογο και ευχήθηκε να συνεχίσει το έργο του όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια προσφέροντας στην κοινωνία. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιακωβίδης Βασίλης ευχήθηκε σύντομα να επανέλθουν στην κανονικότητα, να ανοίξουν τα καταστήματά τους και ευχήθηκε κουράγιο, δύναμη και ομόνοια.

Ευχές έδωσε και ο γενικός γραμματέας του επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, δηλώνοντας πάντα αρωγός στις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Ενημέρωσε ότι στα σχέδια του Ε.Ε.Θ. είναι δράσεις στήριξης για το άνοιγμα των καταστημάτων και της εστίασης. Αναμένεται σε μια μεγάλη συνάντηση όλων των συλλόγων για κοινή δράση με σκοπό το καταναλωτικό κοινό να επιλέγει τις τοπικές αγορές, όπως αυτές όλο αυτό το χρονικό διάστημα της πανδημίας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων με σκληρούς κόπους.  

Ο κ. Κοσμάς Καλογιάννης εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρακολούθησε και αυτός την κοπή πίτας, έδωσε τις ευχές του και δήλωσε ότι είναι και αυτοί συμμαχητές στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος.

Ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της εποχής και τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες λόγο την πανδημίας του covid-19, o εμπορικός σύλλογος είναι δίπλα στους εμπόρους και στηρίζει τα μέλη του.
Ο Ε.Σ.Ω. προσφέρει 7 δωρεάν e-shop στα μέλη του:
το κόστος κατασκευής, το κόστος φιλοξενίας και το κόστος για το domain name που απαιτείται για ένα χρόνο, καθώς και την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει στέρεες βάσεις.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την κοπή της πίτας και οι
7 είναι οι τυχεροί που κληρώθηκαν είναι οι εξής: 

  1. Thess Hellas Security
  2. In Fashion
  3. Παλατάκι
  4. Ονειροπαγίδα
  5. Pon Pon
  6. Ουράνιο Τόξο στην Πε-Να
  7. Sport Life
Παρακολουθήστε το βίντεο με την κλήρωση:

 

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.