Αυτά σας προσφέρει το χαμόγελο στη ζωή σας!

Αυτά σας προσφέρει το χαμόγελο στη ζωή σας!

Ένα ισχυρό όπλο στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, στην βελτίωση της υγείας και της  ευεξία σας,στην εικόνα σας,είναι το χαμόγελο!

Δείτε τι σας προσφέρει και απλός….προσθέστε το στην καθημερινότητά σας!! Οχι τυπικά….ψεύτικα…Το αληθινό χαμόγελο ξεκινάει απο τον τρόπο σκέψης! Απο την πρόθεση μας και αυτό είναι αντιληπτό και απο τους γύρω μας αλλά και απο τον οργανισμό μας!

Λειτουργεί σαν παυσίπονο!

Όταν αντιμετωπίσουμε ένα τραυματισμό που προκύπτει με γέλιο, τότε ο πόνος ξαφνικά απαλύνεται. Ο οργανισμός επικεντρώνεται στο αστείο της υπόθεσης και έτσι ο πόνος περνάει σε δεύτερη βάση! Θυμάστε την στιγμή που περπατούσατε στο δρόμο και πέσατε αδέξια; Και βάλατε τα γέλια μαζί με τους γύρω σας; Ο πόνος είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα !!

Ελαττώνει την ψηλή πίεση!

Κι όμως!! Σε ανθρώπους που χαμογελούν έχει αποδειχθεί ότι η αρτηριακή πίεση μειώνεται!

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα!

Όσο περίεργο και να ακούγεται, το χαμόγελο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μηχανισμός ενάντια στους… «εισβολείς». Επειδή ο οργανισμός χαλαρώνει στις στιγμές γέλιου, μπορεί πολύ πιο εύκολα να αντιμετωπίσει τους ιούς που προσπαθούν να εισβάλουν.

Μειώνει το στρες!

Όταν αισθανθείτε στρεσαρισμένοι, χαμογελάστε!!! Το χαμόγελο μειώνει το στρες είναι το απόλυτο αγχολυτικό!!

Σας προσδίδει αξιοπιστία! 

Όταν χαμογελάτε γίνεστε αυτόματα κατά 10% πιο αξιόπιστοι στα μάτια του συνομιλητή σας. Εκπέμπετε εμπιστοσύνη στον κύκλο σας,αρκεί όπως τονίσαμε απο την αρχή να είναι αληθινό το χαμόγελό σας !

Σας κάνει πιο αγαπητούς!

Πόσο να ανεχθεί κάποιος δίπλα του έναν κατσούφη άνθρωπο που όλο έχει μια επικριτική διάθεση για τους άλλους; Που στην διαδικασία της επίκρισης το πρόσωπό του σκοτεινιάζει,τα μάτια του και τα χείλη του μικραίνουν “επικίνδυνα” ; Το χαμόγελο σας με έναν καλό λόγο ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει λόγος να το δώσετε θα σας κάνει πιο αγαπητούς,γιατί απλά θα είστε πιο καλοσυνάτοι!

Αυξάνει τη διάρκεια της ζωής!!

Ίσως το πιο σημαντικό όλων των προτερημάτων που μας προσφέρει το χαμόγελο. Η διάρκεια ζωής όσως χαμογελούν πολύ, αυξάνεται σημαντικά. Σύμφωνα με μελέτες, το χαμόγελο μπορεί να προσφέρει ακόμα και 7 χρόνια ζωής στον άνθρωπο.

Και μην ξεχνάτε!!! Μόνο το αληθινό χαμόγελο θα σας προσφέρει τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα!!! Θα σας αλλάξει τον τρόπο ζωή σας προς το καλύτερο!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.