Αυτήν τη λακκούβα ποιος θα την φτιάξει; Είναι σε δρόμο σχολείου στο Ωραιόκαστρο

Αυτήν τη λακκούβα ποιος θα την φτιάξει;
Είναι σε δρόμο σχολείου στο Ωραιόκαστρο!

Θέμα μεγάλο μια λακκούβα που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το Ωραιόκαστρο. Η επικινδυνότητα της μεγάλη!

Βρίσκεται στην οδό Σταυριωτών,ένα στενό που οδηγεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Από εκεί κινούνται καθημερινά πολλοί οδηγοί και πεζοί,για να αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο,για να επισκεφτούν τα καταστήματα της περιοχής,για να πάνε στα σπίτια τους.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Ωραιοκάστρου στο oraiokastro24 έχουν απευθυνθεί στον δήμο και η απάντηση που έλαβαν είναι ότι η λακκούβα δημιουργήθηκε έπειτα απο έργα του φυσικού αερίου και η επισκευή της εντάσσεται  στον αρμόδιο εργολάβο.

Η απάντηση αυτή όμως δεν τους καλύπτει και δεν τους ενδιαφέρει,σαφώς, ούτε προλαβαίνει ένα ενδεχόμενο ατύχημα. Πριν λίγες ημέρες θα έπεφτε ένας οδηγός μηχανής.

Οι υπεύθυνοι του δήμου πρέπει χωρίς περιστροφές και αιτιολογίες να αναλάβουν την επισκευή,είτε να την φτιάξουν μόνοι τους είτε να πιέσουν τον εργολάβο να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώθηκε σωστά και ολοκληρωμένη.
Αν συμβεί κάτι κακό μετά οι ευθύνες θα αρχίσουν να ζητούν τους υπεύθυνους και αυτοί θα είναι πολλοί και όχι μόνο ο εργολάβος.

Το ζητούμενο για να μη φτάσουμε ξανά να δούμε κάτι αντίστοιχο που έγινε πριν μερικούς μήνες :

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε απο πέσιμο σε μια λακκούβα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.