Αυτή την Κυριακή φροντίζουμε & καθαρίζουμε το δάσος του Ωραιοκάστρου

«Φροντίζουμε & καθαρίζουμε το δάσος. Έλα μαζί μας!!!»

Το τελευταίο διάστημα λόγω κορονοϊού , πολλοί βρήκαμε διέξοδο προς το βουνό και το δάσος. Έτσι, αναδείχτηκε ιδιαίτερα η αξία του φυσικού περιβάλλοντος και του δημόσιου χώρου με τον πιο χειροπιαστό τρόπο. Μαζί, ωστόσο, αναδείχθηκε και η στάση του καθενός μας, αλλά και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας, σε θέματα σεβασμού και προστασίας του. Μαζί με τους περιπατητές έκαναν την εμφάνισή τους και τα απορρίμματα  στο περιαστικό μας δάσος και στον ορεινό όγκο.

Ελπίζοντας ότι αυτή δεν είναι η κυρίαρχη στάση και ελπίζοντας να αποδείξουμε το αντίθετο και να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα πήραμε την πρωτοβουλία για εθελοντικό καθαρισμό στο βουνό.

Σε αυτό βρήκαμε συνοδοιπόρους την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων  “Ερωτόκριτος” που θα συμμετέχουν στη δράση μας.

Επίσης, βρήκαμε αρωγούς την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, η οποία θα μας στηρίξει υλικοτεχνικά.

Το ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 10:30 πμ στο αναψυκτήριο σαν σημείο εκκίνησης. Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν γάντια, μάσκες και σακούλες.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γραμματέας
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                   ΠΑΣΣΙΑΣ   ΝΙΚΟΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.