Αυτοί είναι οι δέκα πλουσιότεροι άνδρες ηθοποιοί – Ποιος έβγαλε 64,5 εκατομμύρια (φωτό)

[ad_1]

Αυτοί είναι οι δέκα πλουσιότεροι άνδρες ηθοποιοί - Ποιος έβγαλε 64,5 εκατομμύρια (φωτό)

Ποσά που… ζαλίζουν έβαλαν στην τσέπη οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί της χρονιάς, με εκείνον που βρίσκεται στην κορυφή να μετρά έσοδα 64,5 εκατομμυρίων!

 

 

Σύμφωνα με το Forbes, ο Ντουέιν Τζόνσον διπλασίασε αυτή τη χρονιά τα κέρδη του και πήρε την πρωτιά από τον Ρόμπερτ Ντάουνι, χάρη κυρίως στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κωμωδία δράσης «Κέντρο Ευφυΐας», αλλά και τη συμμετοχή του στο όγδοο σίκουελ του «Μαχητές των Δρόμων».

1472149759_dwayne-rock-johnson.jpg
(Ντουέιν Τζόνσον)

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Τσάκι Τσαν, που μπορεί να έχει ρίξει «μαύρη πέτρα» στις ΗΠΑ, αλλά έβαλε στον λογαριασμό του 61 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τρίτος, με 55 εκατομμύρια, κατατάσσεται ο Ματ Ντέιμον, χάρις στην επιτυχία της διαστημικής περιπέτειας «Η διάσωση».

collage8.jpg
(Τσάκι Τσαν – Ματ Ντέιμον)

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Τομ Κρουζ (53 εκατομμύρια δολάρια), Τζόνι Ντεπ (48 εκατομμύρια), Μπεν Άφλεκ (43 εκατομμύρια), Βιν Ντίζελ (35 εκατομμύρια), Σαχ Ρουκ Καν (33 εκατομμύρια), Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (33 εκατομμύρια) και Ακσάι Κουμάρ (31 εκατομμύρια).

90.jpg
(Τομ Κρουζ – Τζόνι Ντεπ – Σαχ Ρουκ Καν – Ακσάι Κουμάρ)

Η λίστα επιβεβαιώνει το μισθολογικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών στο Χόλιγουντ, καθώς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός, η Τζένιφερ Λόρενς, είχε σχεδόν 20 εκατομμύρια λιγότερα έσοδα από τον Ντουέιν Τζόνσον. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το Forbes, απολαβές άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων είχαν, την τελευταία χρονιά, 18 άνδρες ηθοποιοί και μόνο 4 γυναίκες συνάδελφοι τους!

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.