Αυτοψία στην περιοχή του Γαλλικού Ποταμού μετά από καταγγελία για παράνομη απόθεση υλικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυτοψία στην περιοχή του Γαλλικού Ποταμού
μετά από καταγγελία για παράνομη απόθεση υλικών

Μετά από έκκληση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκου Ιωσηφίδη κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για σχετική ενημέρωση της αντιδημαρχίας αναφορικά με παραβιάσεις του κανονισμού καθαριότητας, δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης προχώρησε σε καταγγελία για εναπόθεση μπάζων κτλ στις όχθες του Γαλλικού ποταμού, στο ύψος του Πενταλόφου.

Την επομένη ο αντιδήμαρχος Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Καλλιθέας, Θωμάς Δίγκαλης συνοδεύομενος από τον δημοτικό σύμβουλο επισκέφθηκαν το σημείο και πραγματοποίησαν αυτοψία, κατά την οποία έγιναν και οι ίδιοι μάρτυρες απόθεσης υλικών. «Κατά την αυτοψία μας διαπιστώσαμε μεγάλης κλίμακας ρύπανση της περιοχής του Γαλλικού από συγκεκριμένο ιδιώτη. Τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το τμήμα Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήσουμε σχετική τεχνική έκθεση», υποστήριξε ο κ. Δίγκαλης τονίζοντας ότι πλέον οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου θα είναι αμείλικτες σε παρόμοια περιστατικά.

image
image

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.