Αυτός είναι ο 39χρονος που αποπλάνησε δυο αγόρια στην Σταυρούπολη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου που κατηγορείται για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης δύο αγοριών στην περιοχή της Σταυρουποης.
IMG_8771
Τα δύο παιδιά δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή, με τον 39χρονος να συλλαμβάνεται στις 21 Μαρτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το Δημήτριο Κατσαρή, που γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.