Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών βρέφος,φωτο

Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών βρέφος

Το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι, σύμφωνα με τους γείτονες

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις δύο μηνών από δαγκωματιές ροτβάιλερ μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μόλις δύο μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του.

Το μωρό μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η μητέρα του λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το μωρό έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο του και στο λαιμό του.

To Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρεται πως το βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Η μητέρα του βρέφους φέρεται να είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ κι άνηκε στην οικογένεια. Το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι, σύμφωνα με τους γείτονες. Οι γονείς και η γιαγιά του βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ροτβάιλερ:

Έθνος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.