Αυτό το απίθανο σπίτι 35 τ.μ. είναι το πιο δημοφιλές στην Ελλάδα για την Airbnb

[ad_1]

Αυτό το απίθανο σπίτι 35 τ.μ. είναι το πιο δημοφιλές στην Ελλάδα για την Airbnb

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών, μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών -και όχι μόνο. Από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέχρι το τελευταίο νησάκι των Δωδεκανήσων και τη Γαύδο, ορδές τουριστών αναζητούν καταλλύματα μέσω διαδικτύου και οι πιο ενημερωμένοι, εντοπίζουν τα καλύτερα.

 

Εκτός από τις -κάθε τύπου- ξενδοχειακές μονάδες, μεγάλο ρόλο πλέον στον χάρτη των καταλλυμάτων παίζει και η ενοικίαση σπιτιών ή δωματίων μέσω Airbnb. 

 

Μόλις χθες, η Airbnb δημοσίευσε τα Top 20 σπίτια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. 

Στην κορυφή όμως της λίστας είναι ένα σπίτι που όλοι μα όλοι θα ζηλέψουμε.

Πρόκειται για ένα σπίτι-σπηλιά στην Οία της Σαντορίνης. 

 
 

Το πολυτελές σπήλαιο Hector που βρίσκεται στον μοναδικό βράχο της Καλντέρας για πάνω από 250 χρόνια, ανακαινίστηκε πλήρως το 2016. 

Το εσωτερικό του σπιτιού των 35 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2-4 άτομα. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο king size κρεβάτι και δύο ενσωματωμένους καναπέδες-κρεβάτια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ενώ και στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο, υπάρχουν θερμαινόμενα τζακούζι.

Στην ιδιωτική βεράντα υπάρχει χώρος για χαλάρωση, φαγητό ή ακόμα και ηλιοθεραπεία, με φόντο την πιο εκπληκτική θέα της Σαντορίνης: το ηφαίστειο, το βράχο της καλντέρας και το νησί της Θηρασιάς.

To κόστος ανα ημέρα ανέρχεται στα 295 ευρώ.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.