Α. Γαβότσης : Στο ίδιο… (δικό μου έργο) θεατής ο κ. Καρασαββίδης

Α. Γαβότσης : Στο ίδιο… (δικό μου έργο) θεατής ο κ. Καρασαββίδης

Η γνωστή ίδια ιστορία… Η γνωστή ίδια τακτική… Ένα ακόμη δικό μου έργο, με δικούς μου συνεργάτες… του οποίου τη δημιουργία ο κ. Καρασαββίδης καπηλεύεται!
Χαίρομαι ιδιαίτερα βέβαια που υπερασπίζεται με τόσο σθένος τις επιλογές μου, υπερασπίζεται το έργο των συνεργατών που επέλεξα να έχω δίπλα μου όταν διοικούσα. Άλλωστε ήταν ο μόνος τρόπος για να μάθει επιτέλους με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει τα σχεδόν έτοιμα έργα που παραλαμβάνει από μια προηγούμενη διοίκηση. Αν μη τι άλλο ήταν ευρηματικό και έξυπνο και τον συγχαίρω γι αυτό. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, να επαινεί τις επιλογές μου και αν θέλει από εμπάθεια να μου επιτίθεται δεν πειράζει. Αρκεί να αναγνωρίζει το έργο μου μέσω των επιλογών μου. Άλλωστε υπήρξε επιλογή μου και ο ίδιος στο παρελθόν…
Και για να τελειώνουμε… Έχω καταλάβει πως το μόνο έργο που πραγματικά μπορεί, τόσο ο κ. Καρασαββίδης όσο και ο δήμαρχος του να κάνει σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι η αγορά κορδέλας (με απευθείας ανάθεση!) για τα εγκαίνια δικών μου έργων!
Αστέριος Γαβότσης γυναικολόγος, πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.