Α.Ε.Ω – F.C. ΒΕΡΟΙΑΣ 2015-2016

Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά στο ποδόσφαιρο, καθώς το τμήμα του παιδικού μας βρίσκεται πλέον μέσα στις 10 καλύτερες ομάδες της Ε.Π.Σ.Μ, η Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου ανακοινώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής από την Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στις προπονητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων 5Χ5 και 9χ9 και 11Χ11 του Ωραιοκάστρου υπό την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του Συλλόγου μας και σε συνεργασία από φέτος με τους έμπειρους προπονητές και τη διοίκηση του F.C Βέροιας. Μεταξύ των προπονητών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας αλλά και των έμπειρων τεχνικών του F.C. Βέροιας θα υπάρχει επικοινωνία για τον αγωνιστικό σχεδιασμό καθώς και την παρακολούθηση ποδοσφαιριστών υποψήφιων για προώθηση στην πρώτη ομάδα.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στα παρακάτω τηλέφωνα:

6972 831 387 (κ. Καραϊδης Απόστολος) ή

2315 522 810

ΑΕΩ αθλητική ένωση Ωραιοκάστρου
Βέροια
Αεω Βέροια

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.