Α.Πολυχρονίδης: Ο δήμαρχος χρησιμοποιεί το γραφείο τύπου για προσωπική προβολή

Α.Πολυχρονίδης: Ο δήμαρχος χρησιμοποιεί το γραφείο τύπου για προσωπική προβολή

Ανέστης Πολυχρονίδης επικεφαλής δημοτικής παράταξης ” Συνεργασία Τώρα” :

Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις….!

Διαβάζοντας το χθεσινό δελτίο τύπου του δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με τα Κούλουμα και βλέποντας την προσωπική προβολή μέσω του γραφείου τύπου του δήμου του Δημάρχου για την παρουσία του εκεί -λες και θεσμικά δεν τίμησαν τις εκδηλώσεις του δήμου εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης, σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του σημερινού Δημάρχου πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν ο ίδιος υποψήφιος και κατηγορούσε τον τότε Δήμαρχο (κ.Γαβότση) ότι:

Ο δήμος δεν είναι το τσιφλίκι κανενός.

Ας το αντιληφθεί επιτέλους ο δήμαρχος. Οι υποδομές και οι υπηρεσίες του δήμου, που στηρίζονται στα χρήματα των δημοτών, δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Είναι ντροπιαστικό και άκρως προκλητικό το δημαρχείο να χρησιμοποιείται από τον δήμαρχο, για να ασκεί ο ίδιος κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους, αντί οι δημοτικές υπηρεσίες να αξιοποιούνται για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Είναι διπλά προκλητικό, όταν ένας δήμαρχος –ελλείψει, προφανώς, δημοτικού έργου να επιδείξει- φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο γραφείο Τύπου του δήμου, για να διακινεί ανακοινώσεις που εξόφθαλμα αφορούν αποκλειστικά και μόνο την παράταξή του και τις προεκλογικές διαφωνίες του με υποψηφίους άλλων συνδυασμών.

Τέτοιου τύπου πρακτικές μάς γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες. Δεν θα το επιτρέψουμε.”

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου τύπου πρακτικές ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και σήμερα να μας γυρίζουν πίσω  πολλές δεκαετίες!

Στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε!

Καλή Σαρακοστή!

Υ.Σ.

Τα Σαρακοστιανά ήταν πάντοτε δωρεάν-χρηματοδοτούμενα από τον δημοτικό κορβανά.


Δείτε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Ωραιοκάστρου για τα Κούλουμα:

Με κέφι και δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα εορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δ. Ωραιοκάστρου
Με ούριο άνεμο που απογείωσε τους χαρταετούς ψηλά στον ουρανό, καλή διάθεση και σαρακοστιανά εδέσματα γιορτάστηκαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα Κούλουμα στον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις και διανεμήθηκαν δωρεάν στους πολίτες παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα και λαγάνα.
Στο Ωραιόκαστρο η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα «Αλώνια» με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών. Υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής οι πολίτες διασκέδασαν και χόρεψαν, ενώ προσφέρθηκαν σε όλους φασολάδα, λαγάνα, χαλβάς και κρασί, καθώς επίσης και πολύχρωμοι χαρταετοί!
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις στα «Αλώνια» και στην Κοινότητα Νεοχωρούδας, συνομίλησε με τους πολίτες και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή, υγεία, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο.
Με κέφι, εορταστική διάθεση και με δωρεάν διανομή σαρακοστιανών εδεσμάτων και χαρταετών πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα οι εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον Πεντάλοφο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μεσαίο, στο Πετρωτό, στον Μονόλοφο, στο Μελισσοχώρι, στη Λητή και στο Δρυμό.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, γένι, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.