Α.Πολυχρονίδης: Παράβαση καθήκοντος δημάρχου Ωραιοκάστρου,προσβάλλει όλο το σώμα

Α.Πολυχρονίδης: Παράβαση καθήκοντος δημάρχου Ωραιοκάστρου,προσβάλλει όλο το σώμα και κλονίζεται η εμπιστοσύνη στο θεσμό

Στο oraiokastro24 έδωσε δηλώσεις ο επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Τώρα κ.Ανέστης Πολυχρονίδης για την σύμβαση ανάθεσης 25 γραμμών του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ (διαβάστε αναλυτικά εδώ) στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η γραμμή 56 του Ωραιοκάστρου.
Στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου στις 29.10.19 ο κ.Πολυχρονίδης είχε θέσει ψήφισμα κατά της συγκεκριμένης σύμβασης. Το δημοτικό συμβούλιο κατα πλειοψηφία αποφάσισε τη μη μεταφορά της γραμμής 56 απο τον ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ και να διεκδικηθούν επιπλέον δρομολόγια:

 

Σήμερα,μετά την απόφαση σύμβασης, ο κ.Πολυχρονίδης δήλωσε στο oraiokastro24:

Σύμφωνα με τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων,άρθρο 58,αρμοδιότητες του δημάρχου παρ.1Β, ο δήμαρχος εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου της οικονομικής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.
Η μη εκτέλεση των αποφάσεων αυτών συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος.

Το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου ψήφισε κατά της μεταφοράς του συγκοινωνιακού έργου της γραμμής 56 από τον ΟΑΣΘ στο ΚΤΕΛ και ο δήμαρχος αντί να στηρίξει αυτή την απόφαση στον OΣEΘ  ψήφισε κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.
Δεν νομίζω να υπάρχει προηγούμενο αντίστοιχη συμπεριφοράς Δημάρχου, προσβάλλει όλο το σώμα και κλονίζεται η εμπιστοσύνη στο θεσμό.

Οι διοικήσεις, κυβερνήσεις και τα πρόσωπα φεύγουν οι συγκοινωνίες όμως μένουν.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.