Βέροια: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για το 6 μηνών βρέφος

Βέροια: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για το 6 μηνών βρέφος

Από κάταγμα του κρανίου επήλθε ο θάνατος του 6 μηνών βρέφους, που έχασε τη ζωή του από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή βρέθηκαν κακώσεις κεφαλής, κάταγμα κρανίου, καθώς και εκχυμώσεις και εκδορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Το βρέφος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε φυσιολογική ανάπτυξη.

Στο μεταξύ η 37χρονη μητέρα οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας, καθώς σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Η 37χρονη έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου. Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Για την κατάσταση της ζητήθηκε από τον συνήγορό της ψυχιατρική εξέταση.

Μαζί με τη μητέρα του βρέφους έφτασαν στα δικαστήρια και οι γονείς της, συγκλονισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια δήλωσε “Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Στην προσπάθεια μου να το ταΐσω επήλθε ο θάνατος”.

ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.