Βίντεο,Τα ψέμματα της κυβέρνησης για τα προσφυγόπουλα στα σχολεία

Ψέματα της κυβέρνησης προς τους γονείς για τον τρόπο που θα φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία εξοργίσουν τους γονείς.

Πραγματοποιήθηκε η άτυπη συνέλευση ένωσης γονέων,άτυπη διότι το ΔΣ δεν απαρτίζεται από τον αριθμό ατόμων που ορίζει το καταστατικό. Οι εκλογές για νέο ΔΣ ορίζονται κρατικά μετά τις 1/3/17!!
Παρόλα αυτά οι παρευρισκόμενοι συναίνεσαν να κάνουν μία συζήτηση επί του θέματος που καίει τους γονείς ” των σχολείων του Ωραιοκάστρου που θα δεχθούν προσφυγόπουλα”
Δειτε το σχετικό ΦΕΚ της φοίτησης των προσφυγόπουλων εδω
Ψέματα του γραμματέα του υπουργείου παιδείας κ.Παντή ήταν η κυρία τοποθέτηση των μελών της Ένωσης. Ως γραμματέας δήλωνε ότι όσα παιδιά προσφύγων θα φοιτήσουν σε ελληνικά σχολεία θα είναι όλα εμβολιασμένα και κανένα ελληνικό σχολείο που θα φοιτήσουν τα παιδιά των προσφύγων δεν θα λειτουργεί ως ολοήμερο.
Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη συνάντηση που έγινε στις 21/9/16 μεταξύ των δημάρχων και του γραμματέα του υπουργείου παιδείας,δειτε εδω και δείτε τα σχετικά βίντεο

Χλιαρές συμπεριφορές των συλλόγων μέχρι πρότινος έδωσαν την θέση τους σε θερμές συμπεριφορές οι οποίες απαιτούν όλα τα παιδιά εμβολιασμένα και εκτός ολοήμερων σχολείων. Προσυμφωνημένα τα οποία δεν τηρούνται. Αντιθέτως στο νέο έγγραφο του υπουργείου απαιτεί την απόλυτη ανοχή των διευθυντών για τα έγγραφα που ίσως να μη λαμβάνουν από τα προσφυγόπουλα,δείτε το σχετικό έγγραφο:
IMG_7261

IMG_7262

IMG_7263
Γονέας ζητούσε επίμονα την παρουσία του δημάρχου στην σημερινή συγκέντρωση και κατέκρινε την απουσία του.Μέλη της ένωσης τον ενημέρωσαν ότι δεν είχε θέσει σε αυτή τη συνέλευση ο δήμαρχος και για αυτό δεν τον κάλεσαν.
Ξεκάθαρη ηταν η τοποθέτηση του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου ότι θα προβούν σε τριήμερη αποχή και ασφαλιστικά μέτρα καθοτι το ίδιο το κράτος δεν τηρεί τον κανονισμό. Επίσης ότι θα σταθεί στο πλευρό κάθε σχολείου που αδικείται.
Άξιο λόγου είναι να σημειωθεί ότι γονείς μέσα στην αίθουσα ένιωσαν απίστευτη αγανάκτηση και για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων- μεταναστών που βιώνουν σε αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες και όχι μόνο…,ανίκανοι και για τα αυτονόητα η κυβέρνηση,καμία εμπιστοσύνη στις κινήσεις τους,παίζουν σκληρά παιχνίδια στις πλάτες όλων μας,είπαν χαρακτηριστικά.
Δείτε αποσπάσματα από την σημερινή συνάντηση:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.