Βίντεο απο την Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου με βαμμένα κορμιά έδωσαν το παρών στην 11η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη, με τη μουσική και το κέφι να είναι στα ύψη από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι ποδηλάτες, με σημείο συγκέντρωσης το πάρκο της ΧΑΝΘ, αναμένεται στις 19:00 να ξεκινήσουν τη διαδρομή τους σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ζητώντας την άμεση κατασκευή προστατευμένου πλήρους δικτύου ποδηλατοδρόμων διπλής κατεύθυνσης, ασφαλτοστρωμένων, αποκλειστικής χρήσης, με μόνιμη διαχωριστική νησίδα μεγάλου ύψους για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης και κίνησης άλλων οχημάτων.

Ο συντονιστής της 11ης Διεθνής Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στη Θεσσαλονίκη Κώστας Τερζόπουλος, είπε χαρακτηριστικά στη ThessNews πως το μήνυμα που στέλνει η σημερινή εκδήλωση είναι ότι «σώζουμε το ανθρώπινο σώμα και το περιβάλλον και το πιο επίκαιρο θέμα που ασχολούμαστε σήμερα, είναι σώζουμε την Ήπειρο».

Η Διαδρομή

Η διαδρομή της Ποδηλατοδρομίας σύμφωνα με τον συντονιστή της θα κατευθυνθεί προς το Μακεδονία Παλλάς στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και εκτιμάται ότι θα ανέβει την Καλλιδοπούλου, θα  προχωρήσουν προς Βασ. Όλγας και στη συνέχεια θα συνεχίσει προς Τσιμισκή, μετά θα ανέβει Βενιζέλου, θα βγουν στην Εγνατία, μετά θα κατέβουν την Εθνικής Αμύνης, μετά θα συνεχίσουν Σβώλου, μετά θα κατέβουν Ι. Δραγούμη, μετά Λεωφόρο νίκης και θα καταλήξουν ξανά στο πάρκο της ΧΑΝΘ.

Αμέσως  μετά την γυμνή ποδηλατοδρομία, θα ακολουθήσει πάρτι στο πάρκο της ΧΑΝΘ με ζωντανή μουσική από τους Batala Salonica και διάφορους DJ’S.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την γυμνή ποδηλατοδρομία:

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.