Βίντεο απο την επιστολή της Επιτροπής Ιωνίας για τον ΟΑΣΘ που έφερε αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Βίντεο απο την επιστολή της Επιτροπής Ιωνίας για τον ΟΑΣΘ που έφερε αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με κύριο θέμα την προβληματική κατάσταση του ΟΑΣΘ ένταση προκάλεσε η ανάγνωση της επιστολή των κατοίκων Επιτροπής Ιωνίας Θεσσαλονίκης 

Την επιστολή ανάγνωσε στο σώμα ο π. Γενικός αστυνομικός Διευθυντή Μωυσίδη Βασίλη,η οποία ζητούσε μια δεύτερη γραμμή λεωφορείου απο το κέντρο φιλοξενίας με σκοπό την αποσυμφόρηση της υπάρχουσας γραμμής 54. Οι υπεράριθμοι επιβάτες μεταναστών που εξυπηρετούνται μαζί με τους πολίτες των Διαβατών δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.

Η επιστολή προκάλεσε την αντίδραση του κ.Σπύρου Βούγια,επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Πόλη»,ο οποίος δεν κατανόησε το νόημα της επιστολής.

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε ο κ.Μιχάλης Τρεμόπουλος επικεφαλής της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης». Τόνισε οτι η πρόταση προέρχεται απο ένα άτομο που συμμετείχε στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου στα Διαβατά.

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ιωνίας Θεσσαλονίκης κ.Αντώνης Μάνος αντέδρασε ως προς τον χαρακτηρισμό του ακραίου και στην συμμετοχή του στην παράσταση διαμαρτυρίας με “μπάρμπεκιου” που πραγματοποιήθηκε απο τους Ενωμένους Μακεδόνες

Ο κ.Μάνος Αντώνης, τάχθηκε εξαρχής κατά του μπάρμπεκιου και συμμετείχε μόνο στην συγκέντρωση των κατοίκων στην οποία συμμετείχε η τοπική αρχή και εκπρόσωποι της Περιφέρειας.

Δείτε το απόσπασμα του συμβουλίου με τις τοποθετήσεις:

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε την τοποθέτηση του κ.Μάνου στον status fm:

Η επιστολή που προκάλεσε την ένταση:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.