Βίντεο με δημότες που αντιδρούν έξω απο το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις του Μπουτάρη

Δημότες Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν σήμερα 14/2/18 έξω απο το δημαρχείο Θεσσαλονίκης αντιδρώντες για τις δηλώσεις του με κύριο άξονα την ονοματοδοσία των Σκοπίων και την αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης,δείτε σχετικά εδω .

Η ανάρτηση για την σημερινή συγκέντρωση δεν “μέτρησε” ούτε 24 ώρες και ο κόσμος που ανταποκρίθηκε ήταν περίπου 300 άτομα .

Το “ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΞΑΚΟΥΣΤΉ” τραγούδησαν τόσο δυνατά που σίγουρα του άκουσε ο δήμαρχος όπου κι αν ήταν. Φυσικά το ίδιο ηχηρά ήταν και τα συνθήματά τους που ακούγονται στα βίντεο.

Ακόμη παρέδωσαν και το παρακάτω ψήφισμα:

Κύριε δήμαρχε, Με τις δηλώσεις τις οποίες κάνετε τον τελευταίο καιρό , θεωρούμε οτι έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα. Ενώ τα προβλήματα της πόλης καθιστούν ολο και πιό δύσκολη την καθημερινότητα των δημοτών , εσείς κάνετε εξωτερική πολιτική, προκαλώντας με τις ανάρμοστες δηλώσεις και συμπεριφορές σας. Οι δηλώσεις σας επανειλημένως έχουν προσβάλει τους δημότες της Θεσσαλονίκης αλλά και τους Έλληνες πολίτες καθότι είναι άκρως ανθελληνικές!!Επιτέλους θα έπρεπε να είχατε συνειδητοποιήσετε οτι είστε δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και οχι των Σκοπίων. Ως δημότες αυτής της πόλης και ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε : 1 . Την δημόσια συγνώμη σας και 2. Την παραίτησή σας , την οποία και θα επιδιώξουμε με κάθε νόμιμο μέσο. 14/2/ 2018

Δημότες Θεσσαλονίκης

Η πιο οργανωμένη συγκέντρωση ορίστηκε για τις 26/2/18 με το σύνθημα “απαιτούμε παραίτηση Μπουτάρη” , δείτε σχετικά εδω . Οι συμμετοχή εως τώρα έχει φτάσει: Θα πάνε 5,7 χιλ. · Ενδιαφέρονται 20 χιλ.

 

 

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.