Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι του 15χρονου σε 16χρονο για να τον ληστέψει

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι του 15χρονου σε 16χρονο για να τον ληστέψει

Το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξασφάλισαν και αποκαλύπτουν αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι του 15χρονου σε 16χρονο για να τον ληστέψει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε φαίνεται ο 16χρονος με την μπλε μπλούζα να τρέχει μαζί με έναν ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο και λίγα μέτρα πιο πίσω να τον καταδιώκει ο 15χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής καθώς και άλλα δύο άτομα της παρέας του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί το μαχαίρωμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην δικογραφία της υπόθεσης, η επίθεση έγινα χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή ενώ ο 15χρονος φέρεται να λέει στη συνέχεια στους φίλους του ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο με μια «πεταλούδα».

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 16χρονος – θύμα της επίθεσης – είναι αραβικής καταγωγής και οι δράστες εκφράζουν την ανησυχία τους ότι μετά από την επίθεση κινδυνεύουν με αντίποινα από ομάδες ανηλίκων ομοεθνείς του 16χρονου.

Υπενθυμίζεται, ότι  πριν από λίγες μέρες συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον 16χρονο γιο του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.