Βαξεβάνης για Βορίδη: Τιμή μου να με βρίζει ο παραγιός του Παπαδόπουλου

[ad_1]

Βαξεβάνης για Βορίδη: Τιμή μου να με βρίζει ο παραγιός του Παπαδόπουλου

Απάντηση στα όσα είπε εναντίον του ο Μάκης Βορίδης με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για τον Χαράλαμπο Αθανασίου έδωσε ο Κώστας Βαξεβάνης.


«Aποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα τα όσα είπε ο κ. Βορίδης. Δηλαδή, την ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα να βγαίνει και να με βρίζει ο παραγιός του Παπαδόπουλου για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία το θεωρώ τιμή μου» ανέφερε στον Real FM ο Κώστας Βαξεβάνης και συμπλήρωσε:

«Η άποψή μου για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του κ. Βορίδη. Ο κ. Βορίδης είναι αυτός που είναι, με τα τσεκούρια, με τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό του. Εγώ είμαι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος , ας κρίνει ο καθένας».

Ο Κώστας Βαξεβάνης τόνισε ότι η υπόθεση Αθανασίου είναι ξεκάθαρη και τον κάλεσε να απαντήσει για ποιον λόγο υπέγραψε ως υπουργός Δικαιοσύνης την απονομή χάριτος σε έμπορο ναρκωτικών που είχε καταδικαστεί σε ισόβια, ενώ επανερχόμενος στον Μάκη Βορίδης υπογράμμισε ότι «ο κ. Βορίδης τα λέει αυτά γιατί εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Του κ. Αθανασίου, του ανθρώπου που κάλυψε ο κ. Αθανασίου και του οποιουδήποτε άλλου δεν θέλει διαφάνεια στα πράγματα».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο Μάκης Βορίδης είχε κάνει λόγο για «συκοφαντικό δημοσίευμα» για «να έρθει μετά ο πρωθυπουργός και να πει “ποιοι μιλάνε για την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης; Αυτή είναι η Δικαιοσύνη”, ώστε αυτό να αποτελέσει την άμυνα και το ανάχωμά του ή αν θέλετε και την αντεπίθεσή του».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.