Βαριές δηλώσεις Μπουτάρη σε Ζορπίδη και το αντίθετο

Βαριές δηλώσεις Μπουτάρη σε Ζορπίδη και το αντίθετο

«Τι δεν καταλαβαίνεις, γιατί είναι o Ζορπίδης κι o Σιμόπουλος», ήταν η απάντηση – έκρηξη του απερχόμενου δημάρχου Γ. Μπουτάρη στο ερώτημα  γιατί οι εν λόγω κύριοι συντάσσονται με τους εργολάβους που θέλουν την απομάκρυνση των αρχαίων από τη Βενιζέλου. «Αυτή είναι η δουλειά των εργολάβων να ζητάνε περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά σχετικά με την στάση του Άκτορα για το έργο του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου, ενώ τόνισε ότι ο Σιμόπουλος τον έχει στοχοποιήσει.

Η απάντηση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έφτασε άμεσα:

«Θα τον θυμόμαστε μόνο για τις παγωμένες αλατιέρες, την τρύπα της Βενιζέλου
και για τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τη Μακεδονία και τον Κεμάλ Ατατούρκ»
  • Στα όσα είπε χτες ο Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στο πρόσωπο του, απάντησε με την παρακάτω δήλωση του ο Μιχάλης Ζορπίδης:
«Αναγκάζομαι να παρέμβω επί προσωπικού για τα όσα είπε χθες ο απερχόμενος Δήμαρχος αναφερόμενος στο όνομα μου. Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός μιλά σα να είναι ο Πάπας, με εξασφαλισμένο το αλάθητο και το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες, καθ’ έδρας. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Ο κ. Μπουτάρης φεύγει (επιτέλους) από το δημόσιο βίο και δεν έχει αφήσει τίποτε εποικοδομητικό στην πόλη του. Ούτε ένα έργο δε θα θυμίζει την δημαρχιακή θητεία του. Σε κανένα σημαντικό έργο της πόλης δεν έχει βάλει την υπογραφή του, όπως όλοι οι προκάτοχοι του. Η τρύπα της Βενιζέλου θα μας τον θυμίζει μόνο, οι παγωμένες αλατιέρες, η απαράδεκτη στάση του για τη Μακεδονία και τον Κεμάλ Ατατούρκ όπως και ο διαρκώς διχαστικός λόγος του.
Και επειδή διερωτήθηκε τι έχω προσφέρει στην πόλη, προσθέτω: δεν έχω νοοτροπία Πάπα για να περιαυτολογώ. Δεν μπορεί, κάτι θα έχω κάνει κι εγώ στο Δήμο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για να με τιμούν επί 25 χρόνια οι συμπολίτες και οι συνάδελφοι μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν καταδέχτηκα να εισπράξω ούτε μία δραχμή από τις αποζημιώσεις των αξιωμάτων μου. Αυτός μπορεί να πει το ίδιο;
Δυστυχώς ο κ. Μπουτάρης κατηγορεί με περισσή ευκολία εμένα αν και ως Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. στάθηκα στο πλευρό του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ξεχνά ότι το Επιμελητήριο μας τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση, στην αρχή της θητείας του, όταν ανέλαβε την επιδιόρθωση των απορριμματοφόρων, καταβάλλοντας όχι ευκαταφρόνητα ποσά. Ξεχνά τη συνδρομή του Ε.Ε.Θ. με περισσότερα από 200.000 ευρώ για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης, τη διοργάνωση της «Χριστουγεννιάτικης Πλατείας», την ενίσχυση του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας, τη λειτουργία των Infokiosks και την χρηματοδότηση της διοργάνωσης δεκάδων εκδηλώσεων.
Τέλος, επειδή αναφέρθηκε προσωπικά σε εμέ: είμαι υπερήφανος γιατί ούτε κάποια επιχείρηση μου πτώχευσε, ούτε θα αφήσω χρέη στα παιδιά μου ή σε συνεργάτες και υπαλλήλους μου…
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.