“Βασίλισσα” της Ευρώπης η Τζένγκο – Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΟΝΑΧΟ 2022 / 6η ΜΕΡΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

“Βασίλισσα” της Ευρώπης η Τζένγκο – Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

Η Ελληνίδα αθλήτρια Ελίνα Τζένγκο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με βολή στα 65.81 μέτρα και είναι πλέον η “Βασίλισσα της Ευρώπης” στον ακοντισμό.

Η Ελληνίδα αθλήτρια Ελίνα Τζένγκο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με βολή στα 65.81 μέτρα και είναι πλέον η “Βασίλισσα της Ευρώπης” στον ακοντισμό, με τον Εθνικό μας ύμνο να ακούγεται, για άλλη μια φορά χθες (20/8), στο Μόναχο.

Η συγκεκριμένη επίδοση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου αποτελεί και ατομικό ρεκόρ για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ χαρούμενη και συγκινημένη.

Χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση με εμένα. Το περίμενα, έκανε πολύ υπομονή, ήξερα ότι θα βγει, πίστεψα σε μένα και το έκανα” δήλωσε η Τζένγκο τονίζοντας ότι το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Την ευχαριστήθηκα πολύ την πρώτη βολή, οπότε μετά χαλάρωσα, μπήκα και τα έδωσα όλα. Τρελάθηκα, τσίριζα, φώναζα” κατέληξε η Ελληνίδα αθλήτρια.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.