Βγήκαν τα ''μαχαίρια'' για την κάλυψη της Θείας Λειτουργίας- ΕΡΤ κατά ΣΚΑΙ

[ad_1]

Βγήκαν τα ''μαχαίρια'' για την κάλυψη της Θείας Λειτουργίας- ΕΡΤ κατά ΣΚΑΙ

Η ΕΡΤ ”κηρύσσει” τον πόλεμο στον ΣΚΑΪ με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, με τον ΣΚΑΙ να χαρακτηρίζει  ”παντελώς έωλους ισχυρισμούς της ΕΡΤ”.

Η ΕΡΤ στην ανακοίνωση της τονίζει πως ”για περισσότερες από τρεις ώρες, ο ΣΚΑΪ αναμετέδιδε την εικόνα που με υψηλότατο κόστος παρήγαγε η ΕΡΤ με πεντακάμερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων και δορυφορικό όχημα που είχαν αποσταλεί στην Τήνο.

Ο ΣΚΑΪ έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία, όχι πάντοτε με επιτυχία είναι αλήθεια, όπως φαίνεται καθαρά και από την εικόνα που επισυνάπτουμε. Κάποιες άλλες φορές την άλλαζε με δικά του εξωτερικά πλάνα ενός μονοκάμερου που είχε αποστείλει στην Τήνο.”

Με τον ΣΚΑΙ να δίνει την δική του απάντηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης. ”Τις παντελώς έωλες καταγγελίες της ΕΡΤ, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ΣΚΑΪ δήθεν έκλεψε τη δήθεν αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοσή της από τους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Τήνο, ξεγυμνώνει με ανακοίνωσή του ο σταθμός, αποδεικνύοντας ότι τελικά στην κρατική τηλεόραση… δεν έχουν το Θεό τους” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.