Βλάστηση που προκαλεί ατυχήματα στους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου (φωτογραφίες)

Είναι αλήθεια πως λίγο η καλοκαιρινή ραστώνη, λίγο οι αυξημένες βροχοπτώσεις και λίγο -υποθέτουμε μιας και το έργο το έχουμε ξαναδεί- η απογοήτευση από την εκλογική ήττα έχουν κάνει την διοίκηση του δήμου να φαίνεται σχετικά αδρανής απέναντι σε θέματα όπως είναι το κόψιμο των χόρτων στα κοινόχρηστα σημεία μέσα στο χωριό όπως φαίνεται κι από τις παρακάτω φωτογραφίες στις οδούς ”Θεσσαλονίκης” και ”Φοίνικος”

χορτα  δρομ

χορτα δρομος1

Αυτή η αδράνεια προκαλεί τις διαμαρτυρίες αρκετών κατοίκων που εκτός του κεντρικού ιστού αισθάνονται σε αυτό το θέμα ότι έχουν εγκαταλειφθεί.
Κάποιοι ωστόσο το προχωρούν ακόμη περισσότερο όπως αυτός που έστειλε την καταγγελία του στην ιστοσελίδα seleo.gr. Ο συγκεκριμένος κάνει λόγο για επικίνδυνη βλάστηση που έχει ήδη προκαλέσει ατύχημα στην οδό Κονταξοπούλου ενώ σημαντικό είναι όπως σημειώνει ότι μολονότι έχει τηλεφωνήσει προσωπικά κι έχει θέσει το θέμα στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου δεν έχει γίνει τίποτα. Δείτε τις καταγγελίες και τις φωτογραφίες που έστειλε

“”Την προηγούμενη εβδομάδα επικοινώνησα εγώ όπως και πολλοί συνδημότες για το θέμα που έχει προκύψει με τα φυτά που υπάρχουν στις νησίδες στην οδό Κονταξοπούλου στο Ωραιόκαστρο και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΟ ΛΑΧΑΝΑ με το Δημαρχείο με παρέπεμψαν σε κάποιο υπάλληλο γιατί ο Αντιδήμαρχος έλειπε κατέγραψε το θέμα και είπε θα δρομολογηθεί.Του τόνισα ότι θα γίνει ατύχημα και είναι άμμεσης προτεραιότητας.

Πέρασαν μέρες και σήμερα ξαναεπικοινώνησα ξαναμίλησα με άλλο υπάλληλο που μου είπε θα το δεί η διευθύντρια του τόνισα ότι άν γίνει ατύχημα θα είστε υπαίτιοι μου αποκρίθηκε κύριε ο σκοπός είναι να βρεθεί λύση.Μιλάμε για μιά απόσταση 500μ κλαδέματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλά τονίζω ότι και στην περίπτωση με την στάση του ΟΑΣΘ που υπήρχαν καταγγελίες για την επικινδυνότητα όλιο σφύριζαν ανέμελα ώσπου ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ[Ωραιόκαστρο] και ξαφνικά όλοι τότε ξύπνησαν.

Απλά πρέπει να υπάρχει πρόληψη και να μην περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να απολογούμαστε.ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΆΔΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.[τονίζω ότι 2 φορές εγώ θα χτυπούσα και άλλες δεκάδες φορές ακούμε τα φρεναρίσματα.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.[ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ””

oraiokastro 30-07-14 1

oraiokastro 30-07-14 2

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.