Βοήθεια και χριστιανικό μήνυμα απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Στην προσωπική σελίδα του Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο facebook διαβάσαμε την τοποθέτηση της ενορίας ως προς την βοήθειά της στην μικρή Αρετή που όλο το Ωραιόκαστρο και όχι μόνο έχει “αρματωθεί” για την υγεία της.
Ο υπεύθυνος διαχείρισης της σελίδας πέρασε και το Αγιογραφικό μήνυμα “μη γνώτω η δεξιά τι ποιεί η αριστερά”,θέλοντας να τονίσει ή και να θυμίσει την αξία της ταπεινότητας στη ζωή του ανθρώπου.

Η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, ο φορέας με τη μεγαλύτερη και με διάρκεια κοινωνική προσφορά σε ολόκληρο το Δήμο Ωραιοκάστρου, ενεργοποιήθηκε και στο ζήτημα των ενοριτών μας, της οικογένειας του κοριτσιού με το πρόβλημα υγείας.
Οι ιερείς της Ενορίας μας μαζί με τους εθελοντές-συνεργάτες στην κοινωνική μέριμνα ασχολούνται τις τελευταίες μέρες με το θέμα, σε συνεργασία με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Βαρνάβα και την οικογένεια ώστε να τους παρασχεθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βοήθεια. Ήδη παραδόθηκε στην οικογένεια ένα σεβαστό ποσό και θα υπάρχει συνέχεια στο κομμάτι της οικονομικής στήριξης. Παράλληλα, εργαζόμαστε με τον Επίσκοπό μας ώστε να κατευθύνουμε την οικογένεια και να μπορέσουμε να λύσουμε πρακτικά θέματα που αφορούν τη μετάβαση της μικρής στις Η.Π.Α.
Το παρόν δημοσιεύεται προς ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας (άνευ λεπτομερειών) και δεν πρόκειται να επανέλθουμε, σεβόμενοι την οικογένεια αλλά και το Αγιογραφικό “μη γνώτω η δεξιά τι ποιεί η αριστερά”.
Από την Κοινωνική Μέριμνα του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκσστρου.

Κοιμήσεως της Θεοτόκου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.