Βοηθήστε για υιοθεσία γιατί χανόμαστε

Με την έκκληση “Βοηθήστε για υιοθεσία γιατί χανόμαστε” ποστάρουν φωτογραφίες σωρηδόν τις τελευταίες ημέρες οι Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου στην σελίδα τους στο facebook.
φιλοι ζωων ωραιοκαστρου
Τα αδέσποτα καθημερινά αυξάνονται και οι φιλόζωοι προσπαθούν να τα βρουν μια οικογένεια για καλό δικό τους αλλά και της κοινωνίας,για να να μην δημιουργούνται αγέλες αδέσποτων σκύλων.
Αδέσποτα ζώα παντού!!! Αμέτρητα ζώα…. Άρρωστα, κομματιασμένα, κοκαλιασμένα, παρατημένα στο έλεος του Θεού! Ζώα που έχουν πετάξει και δυστυχώς θα συνεχίζουν να πετάνε. Ζώα που δεν τα χρειάζονται πια. Ζώα που περιμένουν τον θάνατο ως λύτρωση. Ενώ ο μέσος όρος ζωής ενός “ιδιόκτητου” σκύλου φτάνει ακόμα και τα 18 χρόνια, ο μέσος όρος ζωής ενός αδέσποτου ζώου ανέρχεται μόλις σε 1,5 με 2 χρόνια. Το 1/3 του πληθυσμού των αδέσποτων πεθαίνει κάθε χρόνο από αιτίες που σχετίζονται με τον άνθρωπο (αυτοκίνητα, φόλες), ενώ περισσότερα από τα μισά πέφτουν θύματα κακοποίησης. Οι “μικροί ήρωες του δρόμου” αναγκάζονται να δίνουν καθημερινό αγώνα για να επιβιώσουν επειδή ο άνθρωπος τους εγκατέλειψε.
Σήμερα την λίστα αυτών των δύσμοιρων ζώων ήρθαν να προσθέσουν 9 κουτάβια.
13245248_1134841146566848_5089193613457773452_n
Μέσα στην συγκεκριμένη σελίδα θα δείτε όλα αυτά τα σκυλάκια που περιμένουν καρτερικά μια καλύτερη ζωή!

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.