Βοθρολύματα στην θάλασσα της Χανιώτης,βίντεο

Ακατέργαστα λύματα συνεχίζουν να πέφτουν στη θάλασσα της Χανιώτης, γεγονός το οποίο παρατηρήθηκε και πριν από λίγες μέρες χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι παρά τη δημοσιοποίηση του.
Από ό,τι φαίνεται οι επανειλημμένες οι καταγγελίες και διαμαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών, δεν έχουν αλλάξει την κατάσταση που μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον και περιβαλλοντικό έγκλημα.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε μέχρι τη δικαιοσύνη, όταν το 2009 λύματα χύθηκαν στη θάλασσα με την τότε δημοτική αρχή να κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.
Οκτώ χρόνια μετά και η ίδια κατάσταση συνεχίζεται, καθώς πριν από μία εβδομάδα βοθρολύματα σχημάτισαν λίμνη στην παραλία της Χανιώτη δίπλα στις ξαπλώστρες.
Σε σχετική ερώτηση που έγινε από το Ράδιο Θεσσαλονίκη στη δημοτική αρχή σχετικά με το τι συμβαίνει στην περιοχή, υπήρξε η δέσμευση να υπάρξει επίσημη απάντηση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.