Βουτιές για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Βουτιές για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Βουτιές στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου για φιλανθρωπικό σκοπό θα κάνουν αθλήτριες και αθλητές του υγρού στοιχείου.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, από τις 08.00 ως τις 10.00, πρωτότυπη φιλανθρωπική ημερίδα, με στόχο να ενισχυθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, που έχει έδρα στο Ωραιόκαστρο.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές του Ηρακλή, της ΚΑΩ (Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου) και του  ΚΑΟΘ (Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού).

Η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. παραχωρεί στις αθλήτριες και στους αθλητές τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου με την προϋπόθεση ότι το αντίτιμο της συμμετοχής τους στο κολυμβητήριο θα το καταβάλλουν υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “Ελπίδα”. Έτσι, θα κολυμπήσουν και θα προπονηθούν, ενισχύοντας την “Ελπίδα”.

Παράλληλα, και όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της “Ελπίδας” θα μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, καθώς εκεί θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Μονάδας, οι οποίοι θα ενημερώνουν το κοινό για τη δράση τους και θα δέχονται οποιαδήποτε βοήθεια.

Η δράση διοργανώνεται με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.