Βράβευση μαθητών για το νέο λογότυπο του Δήμου Δέλτα

Με αφορμή την έγκριση του νέου δηλωτικού σήματος του Δήμου Δέλτα από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Δημοτικό Συμβούλιο (συνεδρίαση 27/3/2018) βράβευσε τους μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016 με θέμα το νέο έμβλημα του ενιαίου Δήμου Δέλτα.

Η επιτροπή αξιολόγησης που συστάθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Δέλτα κατέληξε σε τρία (3) σχέδια.

  • τα σχέδια του Τμήματος Α4 του ΕΠΑΛ ΣΙΝΔΟΥ
  • του μαθητή Μαρτίνη Αθανασίου του Τμήματος Α1 του Γυμνασίου Καλοχωρίου και
  • του μαθητή Καρπούζα Στυλιανού του Τμήματος Ε2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σίνδου.

δελτα

Κατά τη βράβευσή τους, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, αφού συνεχάρη τα παιδιά και τους καθηγητές τους, τόνισε τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς από την αρχή να εντάξουμε την υπόθεση της δημιουργίας του δηλωτικού σήματος του Δήμου Δέλτα στην εκπαιδευτική διαδικασία, για να δούμε πως αντιλαμβάνονται τα παιδιά τον τόπο μας, με ποιες εικόνες τον συνδέουν. Βρήκαμε ανταπόκριση από εκπαιδευτικούς οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για ένα ζωντανό σχολείο, μέσα στην κοινωνία, με καλλιέργεια της γνώσης για την ιστορία και τον τόπο. Βραβεύσαμε τα σχολεία ενισχύοντάς τα οικονομικά, και ξεκινήσαμε την διαδικασία σύμφωνα με τον Καλλικράτη για την έγκριση του δηλωτικού σήματος από την αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕΣ. Το λογότυπο εγκρίθηκε πριν από ένα μήνα και σήμερα βραβεύουμε τα παιδιά που διακρίθηκαν. Θέλω να τους πω ένα μπράβο παραπάνω γιατί έδειξαν ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο μας, για τη φύση και για την ιστορία».

m mm mmm

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.