Βρέθηκε ζωντανό το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που συνετρίβη στη Σάμο – Κολύμπησε μέχρι την ακτή

Βρέθηκε ζωντανό το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που συνετρίβη στη Σάμο – Κολύμπησε μέχρι την ακτή

Εντοπίστηκε στην ξηρά στην περιοχή Πλάκα, νοτιοδυτικά του νησιού – Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρεύματα τον βοήθησαν να βγει κολυμπώντας στην παραλία – Σώοι οι δύο Μολδαβοί – Νεκρά τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος, εκ των οποίων το ένα είναι ο Ελληνας που επέβαινε στο ελικόπτερο

Σώο στη ξηρά εντοπίστηκε το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε το απόγευμα σε θαλάσσια περιοχή Πλάκα νοτιοδυτικά της Σάμου ενώ επιχειρούσε κατάσβεση στο νησί.

Πρόκειται για ένα Μολδαβό υπήκοο που είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρεύματα τον βοήθησαν να βγει κολυμπώντας στην ακτή της Πλάκας.

 

Ζωντανός διεσώθη και είναι καλά στην υγεία του και ο δεύτερος Μολδαβός που επέβαινε στο ελικόπτερο. Στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα.

 

 

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ δύο από τους επιβαίνοντες που εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή, μεταφέρθηκαν στην ξηρά χωρίς τις αισθήσεις τους. Έγινε επιτόπια προσπάθεια ανάνηψής τους με ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια που συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της διακομηδής τους στο νοσοκομείο, η οποία όμως απέβη άκαρπη. Έτσι στο νοσοκομείο, οι γιατροί βεβάιωσαν τον θάνατό τους .

Νεκροί είναι ο Έλληνας μεταφραστής και ο Ρουμάνος συγκυβερνήτης.

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα:

 

O πρώτος που διασώθηκε είναι ο Μολδαβός μηχανικός,

Ο δεύτερος που εντοπίστηκε και είναι νεκρός είναι ο Έλληνας διερμηνέας

Ο τρίτος που εντοπίστηκε και είναι και αυτός νεκρός είναι ο Ρουμάνος συγκυβερνήτης και

Ο τέταρτος που βγήκε ζωντανός στη στεριά ειναι ο Μολδαβός πιλότος.

Πρώτο Θέμα
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.