Βρέθηκε σώα η αγνοουμένη Παρασκευή

Σώα βρέθηκε η Παρασκευή Δημοπούλου, χάρη στην ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού SILVER ALERT!

 

Η 22ρονη χάθηκε το πρωί της 06-06-2018, από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το πρωί της 08/06/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της 09/06/2018κλήση για την ανεύρεσή της. Η 22χρονη, από την ημέρα της εξαφάνισής της, είχε περάσει τα σύνορα στον Έβρο και βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη. Με την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της από το SILVER ALERT, αστυνομικοί του Έβρου την αναγνώρισαν. Μετά την ταυτοποίησή της και από τα στοιχεία της ταυτότητάς της, η Παρασκευή επικοινώνησε με τους δικούς της και τους ενημέρωσε ότι είναι καλά.

 

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Ο πατέρας της απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους όλους βοήθησαν!

Screenshot_1

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.