Βραβείο ομαδικής επιχειρηματικότητας για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Βραβείο ομαδικής επιχειρηματικότητας για το Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Για πρώτη φορά  το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να βραβεύσει και να τιμήσει τα μέλη του που παρουσίασαν μία αξιόλογη δραστηριότητα ή κάποιο σημαντικό επίτευγμα στο δικό τους επιχειρείν. Η αξιολόγηση έγινε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης πο την αιγιδα του Προέδρου Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου παρουσία του Υπουργού ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Καράογλου Θεόδωρος, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου και του αντιπεριφερειάρχη κ.Γιουτίκα Κώστα.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στις επιχειρήσεις  απονέμει σε το αργυρό βραβείο αριστείας επιχειρηματικότητας στην κατηγορία ομαδική επιχειρηματικότητα στον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για την ομαδική του δράση τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. κ.Ιακωβίδης Βασίλης με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμης κ.Πιστέλας Στάθης,την αντιπρόεδρο κ.Μπλιούλη Φανή και τον γενικο γραμματέακ.Τριανταφυλλίδη Νίκο. Οι δύο σύλλογοι σύλλογοι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις συνεργασίας που τους αποφέρουν οφέλη.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. με τον γενικο γραμματέα του ΕΕΘ κ.Θεοτόκη Κλεόβουλο

Ολόκληρη η βράβευση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.