“Βόμβα” από τον Αλέξη Κούγια στην υπόθεση της 33χρονης : “Επώνυμος επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό, εκ μέρους του δικηγόρου της 33χρονης”

“Βόμβα” από τον Αλέξη Κούγια στην υπόθεση της 33χρονης : “Επώνυμος επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό, εκ μέρους του δικηγόρου της 33χρονης”

Αίσθηση και εύλογους προβληματισμούς προκαλεί  η καταγγελία  του Αλέξη Κούγια για επιχείρηση εξωδικαστικού συμβιβασμού από μέρους του δικηγόρου της  κατηγορούμενης και προφυλακιστέας 33χρονης για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σε δηλώσεις του στον Status fm 1077 Θεσσαλονίκης  αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο , έναν πολύ επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί  με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν, όπως είπε χαρακτηριστικά.

”Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Νουλεζα”, δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη  ο γνωστός ποινικολόγος. Αστείο χαρακτήρισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια.Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη  άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης  πρόσθεσε ότι,  επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ.Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας. Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντηση του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε την συμπάθεια για το δράμα της μικρής  και το ενδιαφέρον του για την οικογένεια της.

ΗΧΗΤΙΚΑ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.