Γαβότσης : ‘‘Ευχαριστώ τον Τσακίρη που συνεχίζει – εκτελεί έργα δικά μου!’’

Γαβότσης : ‘‘Ευχαριστώ τον Τσακίρη που συνεχίζει – εκτελεί έργα δικά μου!’’

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσακίρης επαίρεται για έργα και διεκδικήσεις δικές μου. Μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου όπου με φανφάρες και χωρίς ίχνος ντροπής οικειοποιείται έργα για τα οποία μόχθησαν κάποιοι άλλοι. Και τώρα που οι συνθήκες το έφεραν να υλοποιούνται, βγαίνει και τα παρουσιάζει ως δικά του. Πρόσφατο παράδειγμα η επέκταση φυσικού αερίου στη Μυγδονία και την Καλλιθέα. Ευτυχώς όμως που τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν. Για πρώτη φορά το 2016 συναντήθηκα με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδα Μπακούρα και ακολούθησαν πολλές άλλες συναντήσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρας το 2018 ανέφερε σχετικά ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου για τη σύνδεση των περιοχών της Νεοχωρούδας, του Πενταλόφου και της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας, ενώ για τις περιοχές της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου στη Μυγδονία, θα διερευνηθεί λόγω της απόστασης από το δίκτυο η δυνατότητα τροφοδότησης των εγκαταστάσεων με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), με τον καθορισμό και την οριστικοποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου. Όπως μας είχε δηλώσει «το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι σχετικές μελέτες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, ώστε να καταγραφούν όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την ενδεχόμενη ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Μυγδονίας και της Καλλιθέας για να αξιολογηθεί η ένταξη τους στο επόμενο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ”.

Και έρχεται τώρα ο Τσακίρης και καμαρώνει για όσα διεκδίκησαν οι άλλοι… πόσο κρίμα.

_________________________

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακιρη :

Στην τελική ευθεία για το φυσικό αέριο στη Μυγδονία και στην Καλλιθέα.

Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις μας προς την ΕΔΑ ΘΕΣΣ προχωρά η υλοποίηση ενός μεγάλου έργου στον τόπο μας, η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας. Τους επόμενους μήνες στο σύνολό τους τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να χρησιμοποιούν ενέργεια φιλική στο περιβάλλον και οικονομικά συμφέρουσα με τα έως τώρα δεδομένα. Στη συνάντηση με τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ συζητήσαμε για το χρονοδιάγραμμα επέκτασης του δικτύου στο Δήμο μας και ζητήσαμε να υπάρχει συντονισμός με την Τεχνική Υπηρεσία, προκειμένου τα έργα να γίνονται παράλληλα και να αποκαθίσταται άμεσα το οδόστρωμα με όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση των κατοίκων, αίτημα που λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα ικανοποιηθεί. Συνεργαζόμαστε στενά με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ και το επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν οι κάτοικοι στις Κοινότητες της Καλλιθέας και της Μυγδονίας για τα οφέλη σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη συνεργασία, συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία ώστε κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση του Δήμου Ωραιοκάστρου να έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο δίκτυο φυσικού αερίου.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.