Γαβότσης: Η απαξίωση του Μελισσοχωρίου και η μεταμέλεια του κυρίου Μοσχόπουλου

Γαβότσης: Η απαξίωση του Μελισσοχωρίου και η μεταμέλεια του κ.Μοσχόπουλου

Με μεγάλη μου απογοήτευση διαπιστώνω ότι τα όσα είχα πει για την κατάσταση στη Μυγδονία και ειδικά στο Μελισσοχώρι αποδεικνύονται σε υπερβολικά σύντομο χρονικό διάστημα προφητικά.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο κύριος Μοσχόπουλος που επί έξι μήνες εκθείαζε τη σημερινή Δημοτική Αρχή Τσακίρη για τη μέριμνα που αυτή έδειχνε για το χωριό του, τώρα ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι τη συγκεκριμένη διοίκηση ελάχιστα την απασχολούν τα προβλήματα των κατοίκων του Μελισσοχωρίου.

Θα θυμάται ίσως τα λόγια που του είχα απευθύνει, άλλωστε δεν πέρασε και πολύς καιρός, όταν με κατηγορούσε εσφαλμένα ότι δεν είχαμε φροντίσει για την αλλαγή των αμιαντοσωλήνων στο Μελισσοχώρι. Τότε έγραφα: «Αφού τελειώσετε με την αυτοκριτική να απευθυνθείτε στη νέα διοίκηση Τσακίρη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να ζητήσετε τουλάχιστον να ολοκληρώσει τα όσα δρομολόγησε για το Μελισσοχώρι η δική μου διοίκηση(ύδρευση-αποχέτευση). Δυστυχώς όμως θα απογοητευτείτε γιατί φαίνεται πως έχει απαξιώσει ήδη ολόκληρη τη Μυγδονία».

Βέβαια το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι από τα τρία χωριά της Μυγδονίας το πλέον απαξιωμένο φαίνεται ότι είναι το δικό σας κύριε Μοσχόπουλε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής σας του yesman που ακολουθήσατε αρχικά με τις παλινωδίες σας στην εκλογική διαδικασία αλλά και με την ανάληψη των καθηκόντων σας ξεχνώντας ότι έχετε εκλεγεί ως ανεξάρτητος. Αντιθέτως πρέπει να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Λητής γιατί παρά τις δυσκολίες είναι ο μόνος που δηλώνει παρών ως τοπική αυτοδιοίκηση στη Λητή σε αντίθεση με τους δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης που είναι παντελώς απόντες αλλά και τον Πρόεδρο του Δρυμού που αναγνώρισε δημοσίως ότι η ασφαλτόστρωση στον κεντρικό δρόμο του Δρυμού ήταν έργο της διοίκησης Γαβότση. Βλέπετε λοιπόν ότι όταν κανείς λέει την αλήθεια και δεν κάνει μικροπολιτική στο τέλος πετυχαίνει αυτό που θέλει.

Επειδή όμως δικό μου μέλημα είναι η επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της Μυγδονίας ευρύτερα και του Μελισσοχωρίου ειδικότερα, σας καλωσορίζω στο ρεαλισμό και σας συγχαίρω για την κίνηση σας να επιρρίψετε ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν, στη διοίκηση Τσακίρη. Έστω και αργά καταλάβατε ότι μόνο με διεκδίκηση μπορείτε να δώσετε αξία στο ρόλο για τον οποίο σας ψήφισαν οι συμπολίτες σας.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

{ Η τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Ωραιοκάστρου βασίζεται στο παρακάτω βίντεο}

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.