Γεμάτος σκουπίδια ο δήμος Ωραιοκάστρου – Τρέχει να “καθαρίσει” μέσω FB η αντιδήμαρχος καθαριότητας

Γεμάτος σκουπίδια ο δήμος Ωραιοκάστρου –
Τρέχει να καθαρίσει μέσω FB η αντιδήμαρχος καθαριότητας

Γεμάτοι αγανάκτηση  κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου, σε όλες τις κοινότητες, αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες και κείμενο που περιγράφουν τριτοκοσμικές καταστάσεις ως προς την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Δεκάδες οι αναρτήσεις και η αντιδήμαρχος τρέχει να “καθαρίσει” τον τομέα της απαντώντας σχεδόν σε όλα τα ποστ παραπόνων ότι “Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχουν καθαριστεί όλοι οι κάδοι της περιοχής . Σας Ευχαριστω για την υπομονή .”

Φυσικά αυτό δεν επαρκεί ως απάντηση. Η αντιδήμαρχος δεν αιτιολογεί για ποιο λόγο οι κάδοι είναι διαρκώς υπερχειλισμένοι και η δημόσια υγεία να κινδυνεύει, καθώς σκυλιά διασκορπίζουν τα σκουπίδια παντού.

Εντύπωση προκάλεσε ο διάλογος στο Facebook μεταξύ της αντιδημάρχου και μιας γυναίκας η οποία απάντησε στην αντιδήμαρχο οτι “μέχρι εκείνη τη στιγμή ( την Πέμπτη που απάντησε η αντιδήμαρχος) πάλι θα γεμίσουμε παντού σκουπίδια. Έρχονται σκυλιά, σκίζουν τις σακούλες και κάνουν διασπορά των απορριμμάτων. Ήδη έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να τα μαζέψω το Σάββατο, αλλά πήγε χαμένη.

Ο λόγος που η καθαριότητα στον δήμο Ωραιοκάστρου έχει έρθει σε αυτήν την δυσμενή και επικίνδυνη, για τους πολίτες, θέση είναι η έλλειψη καυσίμων με αποτέλεσμα τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων να πραγματοποιούνται μειωμένα.

Απο την άλλη όμως οι πολίτες τα δημοτικά τέλη τα πληρώνουν κανονικά και χωρίς υπομονή…



 Συνέχεια :

Ωραιόκαστρο : 25/1/23 ΏΡΑ 05:00 πμ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.