Γενική συνέλευση εμπορικού συλλόγου ωραιοκαστρου

111Την παραίτηση τους από τον Εμπορικό σύλλογο του Ωραιοκάστρου ανακοίνωσαν με δηλώσεις τους αποκλειστικά στο “Τριάντα ημέρες On Line”  η αντιπρόεδρος κ. Μαρία Ιακωβάκη και το μέλος Μάρθα Κεντεποζίδου. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν:...

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες του Δ.Σ. να βρει κοινή συνιστώσα και να δέσει ως ομάδα για όφελος του εμπορικού κόσμου του τόπου μας, δηλώνουμε την παραίτησή μας, καθώς η προσπάθεια δεν απέδωσε εδώ και 1,5 χρόνο. Τόσο η αποχή των μελών από τις συνελεύσεις μας, όσο και η διγνωμία μεταξύ μας είναι ο κατασταλτικός παράγοντας στο να υπάρξει συνέχεια του θεσμού. Πραγματικά είναι μεγάλη η απογοήτευση μας  μιας και οι λόγοι που ασχοληθήκαμε ήταν καθαρά δημιουργικοί. Αντιθέτως καμία κίνηση για προώθηση της αγοράς μας δεν έχει γίνει, αν και υπήρξαν τόσοι προτάσεις, όσο και  οικονομική βοήθεια από το Επιμελητήριο. Η απόλυτη αδιαφορία και η ύποπτη απουσία μελών του Δ.Σ. από τα συμβούλια χωρίς καμία αιτιολογία είναι απαράδεκτη και κατακριτέα. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του λοιπόν, τόσο από το Δ.Σ. όσο και από τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία πραγματικά πιστεύουμε ότι δε στήριξε καμία μας προσπάθεια.
Ιακωβάκη Μαρία – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Κεντεποζίδου Μάρθα  – Μέλος Δ.Σ.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.