Γιαννόπουλος-Πρόεδρος Χαμόγελου του Παιδιού: “Δεν αντέχω άλλο. Έχει βγει η ψυχή μου”

Γιαννόπουλος-Πρόεδρος Χαμόγελου του Παιδιού: “Δεν αντέχω άλλο. Έχει βγει η ψυχή μου”

    Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Πρόεδρο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου και την Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου με αφορμή τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο για όλα τα ιδρύματα και τα ορφανοτροφεία.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, είχε αφήσει χθες σαφείς αιχμές κατά της Υφυπουργού, λέγοντας πως «κάνει συνεργασία με παράρτημα διεθνούς φορέα για την παιδική προστασία, που έχει «πολύ χρήμα» από πίσω. 

“Η κυρία Μιχαηλίδου λέει ότι θέλει να βάλει τάξη στα ιδρύματα. Εμείς συμφωνούμε, αλλά στο δημόσιο έχει μπει τάξη; Ας κοιτάξουμε πρώτα το σπίτι μας και μετά να βάλουμε τάξη στους άλλους. Εμείς δεν πληρούμε κάποιους κανόνες μόνο σε οικοδομικά θέματα. Μας είπαν ότι θα μας κάνουν χάρη για ένα χρονικό διάστημα αλλά μετά θα είμαστε στον αέρα. Θα είμαστε στη λαιμητόμο”, τόνισε μιλώντας στον Status fm και στην Έφη Παφίτου και συνέχισε: Έχουμε σπίτια ημερήσιας φροντίδας που ζουν ολόκληρες οικογένειες. Αυτά κανονικά πρέπει να κλείσουν με τις νέες ρυθμίσεις. Γιατί; Είναι χωρίς άδεια. Μας έδωσε τους χώρους το υπουργείο πριν τις αλλαγές και τώρα θα πρέπει να τους κλείσει γιατί τώρα οι χώροι αυτοί είναι ξαφνικά ακατάλληλοι. Δηλαδή για το Χαμόγελο είναι παράνομο, για το Υπουργείο που παίρνει πίσω την παλιά του απόφαση, είναι νόμιμο”.

“Δεν υπάρχει λογική. Έχει βγει η ψυχή μου. Δεν αντέχω άλλο. Χθες μου τηλεφώνησε 16χρόνη που ζει σε σπίτια μας και μου είπε ότι θα μας στηρίζει με όλη την ψυχή της. Δεν θέλει, μου είπε, να ξεσπιτωθεί πάλι και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννόπουλος.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.