Γιατί να ψηφίσω Κωνσταντίνο Τζίκα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Γιατί να ψηφίσω Κωνσταντίνο Τζίκα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Ο Κωνσταντίνος Τζίκας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ως δικηγόρος και πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Κωνσταντίνος έχει αγωνιστεί για τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλά ο αγώνας του δεν περιορίζεται στα δικαστήρια. Ως Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου και ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τα έτη 2019 -2023, έχει δείξει την αφοσίωσή του στην κοινότητα, εργαζόμενος ακούραστα για τη βελτίωση της οδοποιίας, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Η συμβολή του στον Ελληνικό Στρατό, ως εκπαιδευτής της άμυνας κατά τη νομική της έννοια, στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της πολυδιάστατης προσφοράς του στην κοινωνία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά να μαθαίνει και να διδάσκει, παρουσιάζοντας σε συνέδρια και ημερίδες για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Στα μέσα ενημέρωσης, ο Κωνσταντίνος έχει γίνει ένα γνώριμο πρόσωπο, ενημερώνοντας τους πολίτες για νομικά ζητήματα με απλότητα και σαφήνεια. Τα άρθρα του σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα αναδεικνύουν την αγάπη και την αφοσίωσή του στην ενημέρωση.

Ως πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “ΝΙΚΗ Νεοχωρούδας”, έδειξε το πάθος του για τον αθλητισμό, οδηγώντας τον σύλλογο σε αξέχαστες νίκες με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ και της 2ης θέσης στο ποδόσφαιρο κατά την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014. Οι ημερίδες που διοργάνωσε για τα ναρκωτικά και τη νευρική ανορεξία αποτελούν την απόδειξη της αγάπης του για τους νέους και την κοινωνία.

Στις 8 Οκτωβρίου, ο Κωνσταντίνος Τζίκας κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα “Αλληλεγγύη” και καλεί όλους τους πολίτες του Νομού Θεσσαλονίκης να συμπορευτούν μαζί του σε αυτόν τον αγώνα.
Ένας αγώνας για το μέλλον, για την ανάπτυξη, για τη δικαιοσύνη.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.