Γιατί οι ''Διάσημοι'' δεν εμπιστεύονται τον ''Ντάνο'' και ήθελαν να τον διώξουν;

[ad_1]

Γιατί οι ''Διάσημοι'' δεν εμπιστεύονται τον ''Ντάνο'' και ήθελαν να τον διώξουν;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η Σόφη Πασχάλη.

 

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτιόνταν τι είχε γίνει και η Σόφη Πασχάλη κατηγορούσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν αποκάλυπτε τόσο καιρό παρά μόνο σε ένα σε ένα συμβούλιο του νησιού πως ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε μόνο με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας. Τελικά το «ψάρι» δεν ήταν ψάρι αλλά άλλο φαγώσιμο.

«Το ψάρι ήταν παράδειγμα. Το έχω πει 100 φορές. Δεν μπορούσα να πω το φαγητό! Γιατί πού το βρήκα;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη, συμπληρώνοντας: «Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ένα γεγονός όταν δεν υπάρχει εικόνα; (δεν το είχαν καταγράψει οι κάμερες)».

Αρχικά, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ότι το ψωμί το πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης. «Όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι, μας είχε πει ο Γιώργος Χρανιώτης ότι «μου αρέσει να είμαι εκτός ορίων». Εκείνο το βράδυ είχαμε χάσει τον Γιώργο (Χρανιώτη). Εμφανίστηκε λοιπόν ο Γιώργος και έφερε απ΄ έξω ένα delivery»,  προσθέτοντας:

«Εκείνη την ώρα, όταν πεινάς, η χαρά σου ήταν τεράστια. Έγινε δύο φορές. Την πρώτη φορά ήταν ψωμί. Και το έφερε στην ομάδα. ‘Έκανε μία κίνηση που δεν την ξέρει κανένας, μόνο κάποια αγόρια. Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα. Ούτε τα κορίτσια. Έκανε μία κίνηση (ο Χρανιώτης) για τη δική του ευχαρίστηση και παράλληλα για να ευχαριστήσει και εμάς. Και ότι προσφέρει και σε εμάς και κάνει και κάτι παραπάνω για την ομάδα. Γίνεται αυτό το σκηνικό. Μετά εμείς κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα μεταξύ μας και είπαμε «πολύ ωραία το δεχόμαστε, αλλά να μην ξαναγίνει αυτό. Ήρθαμε εδώ για να πεινάσουμε και για να ζήσουμε τις συνθήκες αυτές!». Όλοι οι παίκτες ήταν αντίθετοι να ξαναγίνει, αλλά πιο πολλοί εγώ και ο Χανταμπάκης». Επίσης, πρόσθεσε ότι το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί γιατί οι ντόπιοι είχαν πει στον Χρανιώτη ότι θα του δώσουν ένα ακόμη καρβέλι έτσι οι παίκτες συμφώνησαν και μετά από αυτό «τελείωσε εκεί! Το είπε και το έκανε! Δεν το ξαναέκανε ποτέ αυτός ο άνθρωπος», συνέχισε η Πασχάλη.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε ο Ντάνος

Η γυμνάστρια αποκάλυψε ότι μετά τον Χρανιώτη, ο Ντάνος πήρε την πρωτοβουλία να ανταλλάξει με με τους ντόπιους πράγματα που ανήκαν σε όλη την ομάδα για φαγητό, το οποίο μάλιστα ούτε που μοιραζόταν με όλους.

«Έδωσε το καλάμι ψαρέματος χωρίς να ρωτήσει. Είπε ψέματα ότι τα παπούτσια του τα πήρε η θάλασσα, ενώ τα είχε ανταλλάξει για φαγητό», υποστήριξε η Σόφη, καταλήγοντας:

«Ο Γιώργος καλώς ή κακώς ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να το κάνει, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του. Γιατί το καλάμι το είχαμε όλοι. Αν ανταλλάξεις το καλάμι, ρώτα μας!». Και συνέχισε: «Έδωσε τα παπούτσια του και υποτίθεται τα πήρε το κύμα τα παπούτσια του!».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.