Για ποια ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ονειρικό

Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν ένα ονειρεμένο γουηκέντ 30/07/2021 – 01/08/2021

Στο τέλος της πιο «καυτής» εβδομάδας από άποψη θερμοκρασιών στα «σύνορα» Ιουλίου – Αυγούστου κρύβεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα για 4 ζώδια. Φυσικά, ισχύει και για τους ωροσκόπους σας αυτό ανεξαρτήτως ζωδίου. Πράγματι από την Παρασκευή το απόγευμα οι αστρολογικές συνθήκες είναι πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες. Άλλωστε είναι ένα από τα υποψήφια Σαββατοκύριακα για να ξεκινήσουν πολλών οι άδειες και οι διακοπές. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό το βράδυ της Παρασκευής θα μας κάνει ούτως ή άλλως να ονειρευόμαστε ταξίδια, διακοπές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας. Η Σελήνη από το βράδυ της Παρασκευής θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στο ζώδιο που χαίρεται όταν βρίσκεται περισσότερο, στον Ταύρο, κάνοντας το Σαββατοκύριακο ιδανικό για να περιποιηθούμε και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο. Τα ζώδια που θα το ευχαριστηθούν περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες. Αρκετά καλά θα είναι και για Ταύρους – Σκορπιούς, αλλά με ένα μεγαλύτερο παράγοντα δυσκολίας την Κυριακή που μπορεί να χαλάσει λίγο το γλυκό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από το βράδυ της Παρασκευής που η Σελήνη κατευθύνεται στον φιλικό σας Ταύρο το μυαλό σας είναι στους φίλους, τις παρέες, τις εξόδους και τις εκδρομές. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον 11ο τυχερό σας οίκο είτε είστε Καρκίνοι είτε έχετε ωροσκόπο Καρκίνο και είναι ίσως το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου που μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, να μην σκέφτεστε διαρκώς τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και να το ρίξετε έξω. Αν ξεκινά και η καλοκαιρινή σας άδεια αυτό το γουηκέντ χαράς ευαγγέλια για σας, καθώς θα ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά, διότι αυτό χρειάζεστε περισσότερο. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας νοιάζονται και θέλουν να σας βοηθήσουν να μοιραστείτε μαζί τους τις έγνοιες μα και τις υποχρεώσεις, αλλά και να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Η θετική ενέργεια των φίλων σας θα ανανεώσει και τη δική σας διάθεση, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί στις προσκλήσεις τους. Κι αν μπορείτε να φύγετε για κάποιο θαλασσινό προορισμό ακόμη καλύτερα. Η θάλασσα είναι η καλύτερη θεραπεία για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, ερωτικό και άκρως δημιουργικό γουηκέντ σας περιμένει με τη Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, των παιδιών, να σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη στη φιλική σας Παρθένο. Όλη αυτή η γήινη ενέργεια ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι στην καθημερινότητα σας. Είναι το απόλυτο Σαββατοκύριακο για να πάτε ένα ταξίδι, να ξεκινήσετε διακοπές, να κάνετε γνωριμίες, να ερωτευθείτε, να γεμίσετε το λογαριασμό σας στο Instagram με τις πιο ωραίες φωτογραφίες από τον τόπο των διακοπών σας κι αν είστε γονείς να χαρείτε με τα παιδιά σας ένα πιο ανέμελο γουηκέντ. Την Κυριακή μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά ανθρώπων από τον κύκλο σας, αλλά εσείς προσέξτε αρκετά με τα δικά σας. Για κάποιους από σας το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα που μάλιστα θα έχει κάτι αντισυμβατικό ή θα είναι εντελώς ίσως έξω από τα στάνταρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολύ διαφορετική ενέργεια έρχεται το γουηκέντ αγαπητοί μου Παρθένοι. Ήδη φιλοξενείτε στο ζώδιο σας την Αφροδίτη και τον Άρη, ένα δίδυμο που σας κάνει ακαταμάχητους στους άλλους, ενώ η Σελήνη θα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου μέσα στον 9ο οίκο της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Έτσι αν δεν έχετε κάνει ήδη διακοπές, αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να ταξιδέψετε και να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές σας. Φανταστικό τριήμερο όμως, ακόμη κι αν δεν έχετε άδεια, και για να φύγετε έστω για ένα γουηκέντ μακριά και να αλλάξετε παραστάσεις. Θα είστε φουλ επικοινωνιακοί αυτές τις μέρες και μάλιστα χωρίς να περνάτε από πολλά φίλτρα αυτά που λέτε. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται προσοχή, διότι η ειλικρίνεια ναι μεν είναι αρετή, από την άλλη δεν είναι πάντα έτοιμοι οι άλλοι να ακούσουν αυτό που θα τους πείτε όσο αλήθεια κι αν είναι, διότι μπορεί να το πάρουν ως επίκριση. Αν λοιπόν θέλετε να πείτε κάτι προσέξτε τον τρόπο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως το πιο ενδιαφέρον, ευχάριστο, ταξιδιάρικο γουηκέντ του Ιουλίου απλώνεται μπροστά σας και η χαρά θα ξεκινήσει ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής και θα κορυφωθεί αργά το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει σε ένα φιλικό σας ζώδιο τον Ταύρο. Αυτή η Σελήνη για σας είναι σούπερ επικοινωνιακή και ταξιδιάρα, καθώς αφορά τον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις επαφές, την επικοινωνία, τα ταξίδια. Ακόμη κι αν δεν έχετε πρόγραμμα να φύγετε είτε διακοπές είτε κάποιο ταξίδι, ενδεχομένως να έχετε μια ξαφνική πρόσκληση από έναν φίλο για να πάτε μια εκδρομή ή ακόμη και μια βόλτα στη θάλασσα. Να είστε αυθόρμητοι, δεκτικοί σε προσκλήσεις και να βάλετε πάνω απ’ όλα την ηρεμία, τη χαρά και την ικανοποίηση των αισθήσεων σας. Με τα τρίγωνα της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Άρη το γουηκέντ μπορεί να έχει κι ένα ρομαντικό ενδιαφέρον για το ζώδιο σας. Είναι ένα όμορφο γουηκέντ να το χαρείτε με τον σύντροφο σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

Άση Μπήλιου 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.