Για την νέα σχολική χρονιά,της Έλυς Στογιάννη

Καθώς ξεκινάει η σχολική χρονιά πολλά προβλήματα φαίνεται να απασχολούν τον δήμο μας. Ενδεικτικά να αναφέρω: Το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, της συντήρησης των σχολείων, της στέγασης των μαθητών κ.τ.λ.

Προβλήματα, που δεν προέκυψαν φέτος, αλλά επιβαρύνουν τον δήμο Ωραιοκάστρου τα τελευταία χρόνια.Η συγκεκριμένη κατάσταση τείνει να επαναλαμβάνεται μονότονα ταλαιπωρώντας γονείς και μαθητές. Δικαιολογίες σίγουρα υπάρχουν, τόσο από τη σημερινή, όσο και τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου. Δικαιολογίες, που ο καθένας μας έχει την ικανότητα να κρίνει αν ευσταθούν.

Αδυνατώ, λοιπόν, να καταλάβω πώς ,με το πέρασμα του χρόνου, τα προβλήματα, αντί να μειώνονται, διαρκώς αυξάνονται. Έστω και σιγά- σιγά, χρειάζεται να υπάρχουν βήματα προόδου.Οι ανάγκες θα έπρεπε να αναγνωρίζονται,να ιεραρχούνται και σε τελικό στάδιο να αντιμετωπίζονται.

Με αυτές τις σκέψεις θα ήθελα ευχηθώ καλό κουράγιο στους μαθητές,καθηγητές και γονείς και να εκφράσω ολόψυχα την ελπίδα να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και περισσότερα βήματα εξέλιξης.
Έλυ Στογιάννη
Η Έλυ Στογιάννη είναι μέλος της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου και μέλος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.