Γνωρίζουμε τα πάντα για τον σκουπιδότοπο που έγινε Λίμνη στο Ωραιόκαστρο

Γνωρίζουμε τα πάντα για τον σκουπιδότοπο που έγινε Λίμνη στο Ωραιόκαστρο

Το oraiokastro24 σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας ,την αντιδήμαρχο Σοφία Δημητριάδου και τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων διοργανώνουν ημερίδα με σκοπό να γνωρίσουμε τη Λίμνη Ωραιοκάστρου,ένας υγρότοπος που συμβάλει στο οικοσύστημα του πλανήτη μας!

Κύριος ομιλητής ο εμπνευστής και δημιουργός της Λίμνης του Ωραιοκάστρου που φέρει και το όνομά της κ. Παναγιώτης Ισχνόπουλος.
Θα μοιραστεί μαζί μας όλα όσο σκέφτηκε και έπραξε το 1995 ώστε να μετατρέψει έναν σκουπιδότοπο σε μια όαση!

Η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ.Σοφία Δημητριάδου αναλαμβάνει τη συνέχεια του σπουδαίου έργο που έλαβε απο τον κ.Ισχνόπουλο και οραματίζεται να το συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο Εκπαιδευτικός Βιολόγος και πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου θα μας μιλήσει για όσα πρέπει να ξέρουμε πέραν της ομορφιάς της Λίμνης μας!

Συντονίστρια της εκδήλωσης η δημοσιογράφος του oraiokastro24.gr κ. Γεωργιάδου Μαρίνα

Την ημέρα της εκδήλωσης θα βραβευτεί για την προσφορά του στο Ωραιόκαστρο ο εμπνευστής και δημιουργός της Λίμνης Ωραιοκάστρου κ. Παναγιώτης Ισχνόπουλος!

Τιμή για όλους μας θα είναι η παρουσίας την Τετάρτη 5/2/20 στις 19:00
στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού  Συλλόγου Ωραιοκάστρου 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.