Γνώριζες ότι οι χρήστες Android είναι πιο πιθανό να απεγκατεστήσουν μία εφαρμογή απ’ ό,τι οι iOS users;

[ad_1]

Αυτό τουλάχιστον είναι το αποτέλεσμα μίας έρευνας της AppsFlyer, μετά από tracking σε 20 εκατομμύρια εφαρμογές το προηγούμενο δίμηνο (Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου).

android-ios

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εταιρείας, οι 3 στις 10 εφαρμογές που εγκαθιστούν οι χρήστες στο κινητό τους κατόπιν απεγκαθίστανται, όμως, το πιο σημαντικό συμπέρασμα είναι ότι, όσον αφορά το διαχωρισμό ανάμεσα σε χρήστες Android και iOS, οι πρώτοι είναι δύο φορές πιο πιθανό να προχωρήσουν σε uninstall ενός app. Όπως σημειώνει η AppsFlyer, η διαφορά προκαλείται κυρίως από το γεγονός ότι τα iPhone και iPad έρχονται με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με τις συσκευές Android.

Η ίδια έρευνα υπογραμμίζει ότι οι χρήστες Android είναι πολύ πιο πιθανό να απεγκαταστήσουν ένα mobile game σε σύγκριση με τους χρήστες iOS. Οι πρώτοι έχουν ποσοστό 43% όσον αφορά στα games που απεγκαθιστούν ενώ οι δεύτεροι μόλις 13%.

Τέλος, τα ποσοστά απεγκατάστασης είναι πολύ χαμηλά στις ΗΠΑ και υψηλά σε αναδυόμενες αγορές, όπου τα low cost smartphones έχουν μεγάλο μερίδιο αγοράς.

The post Γνώριζες ότι οι χρήστες Android είναι πιο πιθανό να απεγκατεστήσουν μία εφαρμογή απ’ ό,τι οι iOS users; appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.