Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ωραιοκάστρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τη Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από τις 10 Φεβρουαρίου 2014 θα ξεκινήσει η λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια όλων των Δήμων της Δυτικής Υπαίθρου του Νομού Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα των νέων Καλλικρατικών Δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση ενός κοινού προβλήματος, αυτό της έλλειψης ενημέρωσης σχετικά με δράσεις που αφορούν την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.

Σκοπός της λειτουργίας του Γραφείου είναι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε θέματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας προς όλους του κατοίκους και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και χρειάζονται υποστήριξη στους συγκεκριμένους τομείς.

Το Γραφείο βρίσκεται στην οδό Χαραβά 5, στο Ωραιόκαστρο στο κτίριο που στεγαζόταν παλαιότερα η Δημοτική Αστυνομία και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:00 – 20:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310809060
Email επικοινωνίας: [email protected]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.