Γραφειοκρατικό το πρόβλημα καθαριότητας στο Ωραιόκαστρο

Η εικόνα του Ωραιοκάστρου τον τελευταίο είναι λίαν Επιεικώς απαράδεκτη,τίθεται σοβαρό θέμα υγειονομικό πλέον.
Οι καταγγελίες των πολιτών και στο oraiokastro24.gr και στο διαδίκτυο δεν έχουν σταματημό.
img_6609
Επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Κυριάκο Ιωσηφίδη για να μάθουμε τι ακριβώς οδήγησε τον δήμο μας σε αυτό το χάλι.
“Ο Δήμος μας έχει εννιά απορριμματοφόρα,οκτώ από αυτά έχουν βλάβη στα φρένα και στα μπεκ. Το γραφείο κίνησης δεν δίνει άδεια να κυκλοφορήσουν,στην οποία απαγόρευση κυκλοφορίας σας συναινώ και εγώ για την ασφάλεια των οδηγών. Πρέπει να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία,δημοπρασίας συνεργείων ,επισκευής και συντήρησης των απορριμματοφόρων μια διαδικασία η οποία είναι χρονοβόρα. Το πρόβλημα όμως έχει πάρει υγειονομικές διαστάσεις και γι’ αυτό το λόγο μαζί με το δήμαρχο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε απευθείας ανάθεση,με προσφορές δυο συνεργιών που εχουμε,που θα αναλάβουν την επισκευή και συντήρηση. Αναμένεται η έγκριση και το κονδύλιο από την περιφέρεια.
Αυτή τη στιγμή μας έχουν παραχωρήσει ο Δήμος Εύοσμο Κορδελιό και ο Δήμος Αμπελοκήπων από ένα απορριμματοφόρο με τον οδηγό του και μαζί με το μοναδικό απορριμματοφόρο το δικό μας βγαίνουν τρεις φορές την ημέρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Λόγω του μεγέθους του προβλήματος θα εργαστούν τα τρία απορριμματοφόρα και το Σαββατοκύριακο.
Αφουγκράζομαι απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ζητώ την κατανόησή τους. Σε χρονικό διάστημα μάξιμουμ μιας εβδομάδας το πρόβλημα θα έχει λυθεί.”

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το προβλημα των σκουπιδιων στο ωραιοκαστρο δεν ειναι γραφειοκρατικο.Ειναι θεμα καθαρα πρωτοβουλιας προς διευθετηση του θεματος.Η κατασταση αυτη περι χαλασμενων απορριμματοφορων ειναι κατασταση πολλων μηνων,δεν ειναι σημερινη.Ειναι δυνατον να χαλασαν ταυτοχρονα 8 απορριμματοφορα;Οχι φυσικα.Ας μην μας “δουλευουν” οι “υπευθυνοι-ανευθυνοι του Δ.Ωραιοκαστρου κι ας μην ριχνουν τις ευθυνες στο τιποτα.Γιατι αραγε ολα τα προβληματα εχουν συσσωρευτει στον δημο μας οταν σε αλλους δημους ειναι αυτονοητη η λυση;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.