Γυναικεία υποψηφιότητα στον δήμο Ωραιοκάστρου;

Γυναικεία υποψηφιότητα στον δήμο Ωραιοκάστρου;

Αρκετές οι φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα που ακούστηκε έντονα ότι γυναίκα ή γυναίκες επιθυμούν να διεκδικήσουν τον Δήμο στις επόμενες εκλογές.

Ανάμεσα σε αυτές μια γυναίκα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά με επιτυχία στον τομέα της.
Μια γυναίκα γνωστή για την ευαισθησία της στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, στην παιδεία, γνωστή για την εμμονή της με την ηθική και την τιμιότητα.

Μέχρι σήμερα συζητήσεις που γίνονται γύρω απο το  θέμα των επόμενων εκλογών τις αντιμετωπίζει με απόλυτη εχεμύθεια, τα χαρτιά της δεν τα ανοίγει σε αντίθεση με τις μέχρι σήμερα κινήσεις της.

Τελευταία δήλωση που έχει κάνει στην ερώτηση εάν θα κατέβει υποψήφια δήμαρχος είναι: “Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση που θα πρέπει πρώτα να δώσουμε στον κόσμο τα αυτονόητα. Από ποια θέση θα το κάνω αυτο είναι νωρίς για ανακοινώσεις και δεσμεύσεις. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να δώσω στα παιδιά του τόπου μας όλα αυτά που έχουν στερηθεί εδώ και πολλά χρόνια και στους πολίτες μας μια ανθρώπινη καθημερινότητα.”

Περιμένουμε λοιπόν….. όπως περιμένουμε να ανακοινωθούν επίσημα όλες οι υποψηφιότητες!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.